Ayuntamiento de Novelda

Tornen els Contacontes a la Biblioteca Infantil

Ayuntamiento de Novelda 01-4 Tornen els Contacontes a la Biblioteca Infantil

La Biblioteca Infantil represa, sota el lema Una Biblioteca de Conte, les sessions de Contacontes per al públic infantil les vesprades dels divendres, una iniciativa que, com assenyalava Mado Abad, regidora d’Arxiu, Biblioteques i Museu, “cerca acostar i promoure la lectura entre els més joves de Novelda”.

Les funcions arrancaran divendres que ve, 7 de febrer des de les 18:00h, amb la Caputxeta vermella i el misteri del croassans a càrrec de Art Crear, i continuaran el 14 de febrer amb un conte a càrrec de la poetessa Lorena Tranche i el 21 de febrer, Dia Internacional de les Llengües Maternes, amb Rondalles tradicionals valencianes gràcies a la col·laboració de l’Associació Cultural El Rogle.

Mado Abad, responsable de l’àrea, destacava que els últims divendres de mes les sessions estaran dedicades a la projecció de Contes Digitals amb l’objectiu de “introduir la narració digital i les noves tecnologies a la Biblioteca”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2020/02/Corte-Cuentacuentos-.mp3?_=1

Cita a cegues amb un llibre

Per la seua part la Biblioteca General ha presentat l’activitat Cita a cegues amb un llibre, una iniciativa “divertida” en la qual els usuaris podran triar un llibre sense tot just conéixer dades d’aquest, “amb el que el lector podrà enamorar-se de la lectura com en una cita a cegues”. La proposta està inscrita en les celebracions del dia de Sant Valentín i té com a propòsit el “foment de la lectura”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2020/02/Corte-Cita-a-ciegas-.mp3?_=2
Exit mobile version