Ayuntamiento de Novelda

Un programa informàtic tria a les persones que presidiran les meses electorals

Ayuntamiento de Novelda 05-Sorteo-mesas-electorales-1024x683 Un programa informàtic tria a les persones que presidiran les meses electorals

L’Ajuntament de Novelda, en Ple Extraordinari desenvolupat en el matí de hui, dimarts 2 de maig, ha realitzat el sorteig per a l’elecció de presidents i presidentes i vocals de les meses electorals de cara a les eleccions locals i autonòmiques del 28 de maig.

El sorteig, que es realitza a través d’un programa informàtic proporcionat per l’Institut Nacional d’Estadística, ha seleccionat les persones que ocuparan la presidència i a les quals exerciran de vocals en les 39 taules existents a Novelda, distribuïts en 12 centres de votació, 39 presidents més 2 vocals per taula que seran els encarregats de vetlar per l’adequat transcurs de la jornada electoral del pròxim 28 de maig.

Durant els pròxims tres dies l’Ajuntament, a través de la Policia Local i el notificador municipal, comunicarà l’elecció als seleccionats. Després de la notificació oficial s’obrirà un període de 7 dies perquè els ciutadans i ciutadanes seleccionats puguen al·legar incompatibilitats per a exercir el càrrec. Una vegada es tanque el període d’al·legacions l’Ajuntament convocarà als ciutadans seleccionats per a realitzar un curs de formació en el qual s’explicarà el funcionament de la jornada electoral.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2023/05/Corte-Sorteo-Mesa-Electoral.mp3?_=1
Ayuntamiento de Novelda 05-Sorteo-mesas-electorales-1024x683 Un programa informàtic tria a les persones que presidiran les meses electorals
Exit mobile version