Ayuntamiento de Novelda

Un arbre per cada pedalada

Ayuntamiento de Novelda 04-3-1024x766 Un arbre per cada pedalada

A Pedals, el establecimeinto local especialitzat en reparació i venda de bicicletes al costat de la regidoria de Medi Ambient, ha presentat la campanya Un Arbre per Cada Pedalada, una iniciativa que té com a objectiu fomentar l’ús del transport ecològic per la qual l’Ajuntament rebrà un arbre per cada bicicleta venuda durant l’any 2021.

La campanya, que s’ha posat en marxa amb motiu del desé aniversari de l’obertura de Pedals, té com a objectiu ajudar a la disminució dels nivells de CO₂ del municipi, aconseguir una ciutat més verda i fomentar l’ús de la bicicleta urbana.

Juan Manuel Brotons, gerent de A Pedals, ha assenyalat que amb aquesta campanya es pretén “visibilitzar a la bicicleta com a mitjà de transport verd, idoni per a una ciutat com Novelda, que ens ajuda a combatre la contaminació i defensar el Medi Ambient”. Per la seua part Lourdes Abad, delegada del departament de Medi Ambient, ha volgut agrair, més si cap en aquests moments en els quals el comerç local viu moments complicats per culpa de la pandèmia de Covid-19, “una iniciativa que fomenta un mitjà de transport ecològic i sostenible i ajuda a millorar la qualitat mediambiental de la nostra població amb la plantació d’arbres en l’àmbit urbà”.

Abad ha recordat que aquesta iniciativa va en la línia dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030, iniciativa a la qual està adherida Novelda, i concretament amb els seus objectius 11 i 15, que tenen com a fi “aconseguir ciutats més sostenibles i segures i frenar la desforestació i desertificació”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2021/04/Corte-Campaña-A-pedals.mp3?_=1
Ayuntamiento de Novelda 04-3-1024x766 Un arbre per cada pedalada
Exit mobile version