Ayuntamiento de Novelda

Es presenten les activitats d’un Carnestoltes 2021 diferent

Ayuntamiento de Novelda 1 Es presenten les activitats d'un Carnestoltes 2021 diferent

Les regidories de Joventut, Cultura i Biblioteques han presentat la programació preparada per a la celebració del Carnestoltes 2021, un ampli programa de continguts en línia, adaptats als temps de pandèmia, que inclou tallers, concursos i contacontes.

La regidoria de Joventut ofereix dos tallers virtuals amb el carnestoltes com a protagonista, un d’ells dedicat al maquillatge de personatges de ficció i l’altre a la creació de màscares venecianes, que es podran visionar a través de les xarxes socials municipals i els canals de Youtube de l’Ajuntament i Joventut. El taller de confecció de màscares està realitzat pel professorat i alumnat del Tapis i en el, com ha assenyalat Mado Abad, es “mostrarà com realitzar, amb materials reciclats, aquest tradicional abillament de Carnestoltes”.

Per la seua part des de la regidoria de Cultura es proposa un concurs de decoració de màscares de carnestoltes, una iniciativa oberta a la participació de tots els públics que podran pujar una foto en la qual lluïsquen les màscares personalitzades a facebook o instagram amb l’etiqueta #CarnestoltesNovelda2021 o #CarnavalNovelda2021. Entre tots els participants se sortejaran quatre vals regale de 50 euros per a consumir en el comerç local i el mercat de proveïments.

La Biblioteca Municipal completarà l’oferta amb el contacontes teatralitzat “El conill que es va disfressar de tortuga”, representat pel personal de la biblioteca, i que es podrà veure a través del canal de Youtube de l’Ajuntament, xarxes i web municipal.

La delegada de l’àrea de Cultura, Biblioteques i Joventut ha realitzat una crida a la ciutadania perquè “participe i es disfresse, a pesar que no es puga realitzar el tradicional cercaviles ni les activitats relacionades, i mantindre viva la màgia del Carnestoltes a Novelda”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2021/02/Corte-Carnaval-.mp3?_=1
Exit mobile version