Ayuntamiento de Novelda

S’inicien els treballs de desbrossament i manteniment de camins rurals

Ayuntamiento de Novelda 03-desbroce-caminos-1024x683 S'inicien els treballs de desbrossament i manteniment de camins rurals

L’Ajuntament de Novelda, a través del departament de Manteniment de Ciutat, ha iniciat les labors de desbrossament i manteniment de marges de camins rurals de Novelda, uns treballs que, durant el mes de juny, adequaran prop de cent vint-i-cinc quilòmetres de vies de domini públic.

Les tasques de manteniment, a les quals s’ha destinat una inversió de 18.150€ i que afecten a prop de 249.720 metres lineals de camins rurals, estan sent realitzades per una empresa externa especialitzada que centra la seua actuació en el desbrossament de camins rurals amb tractor de sega i desbrossadora manual en els trams estrets.

El servei de desbrossament i neteja de camins rurals, que s’estendrà durant les pròximes setmanes, s’està desenvolupant en aquests moments en zones de Ledua i paratge del Campet i continuarà durant el mes de juny en totes les zones rurals de la població.

El regidor de Manteniment de Ciutat, José María Chacón, ha assenyalat que “enguany aquestes labors s’han retardat per les intenses pluges ocorregudes en el mes de maig passat, precipitacions que mantenien molt humits els marges dels camins i ens ha fet retardar el desbrossament perquè dure més”.

Chacón ha realitzat una crida a la ciutadania perquè no llance fems, plàstics i residus en els marges dels camins i faça un ús adequat dels contenidors de l’extraradi al mateix temps que subratllava que “aquests comportaments incívics generen un minvament en el servei de neteja viària de Novelda en haver de redirigir els esforços i els recursos a aquesta mena de serveis especials”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2022/06/Corte-desbroce-caminos.mp3?_=1
Ayuntamiento de Novelda 03-desbroce-caminos-1024x683 S'inicien els treballs de desbrossament i manteniment de camins rurals
Exit mobile version