Ayuntamiento de Novelda

Es convoca una nova edició del concurs de Cançons de Mona

Ayuntamiento de Novelda 01-10-1024x683 Es convoca una nova edició del concurs de Cançons de Mona

La regidoria de Normalització Lingüística, a través de l’Agència AVIVA, ha convocat el XX Concurs de Cançons de Mona, un certamen, que com destacava Mado Abad, regidora de l’àrea, cerca “recuperar i mantindre una cosa tan tradicional i arrelat a Novelda com són les Cançons de Mona”.

Els treballs, que hauran d’adaptar a una melodia coneguda textos relacionats amb el Dia de la Mona, data en la qual tradicionalment els noveldenses acudeixen en partides als camps per a compartir un dia de convivència, es podran presentar en l’Agència AVIVA, en el Centre Cultural Gómez-Tortosa, fins al 27 de març. Les obres hauran de ser inèdites, redactades correctament en valencià, mecanografiades, en format DIN-A4 a doble espai i per una cara. Les bases del concurs es podran consultar en la pàgina de la regidoria de Normalització Lingüística de la web municipal.

Els premis, una tauleta i un lot de llibres per al guanyador, es donaran a conéixer el pròxim 2 d’abril i les obres guanyadores passaran a propietat de l’Ajuntament, que les publicarà i distribuirà perquè, com assenyalava Abad, “les partides de mona les puguen conéixer i cantar el dia de la Mona”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2020/03/Corte-Canço-de-Mona-.mp3?_=1
Exit mobile version