Ayuntamiento de Novelda

Policia Local localitza una important plantació de marihuana en una finca rural

Ayuntamiento de Novelda WhatsApp-Image-2020-12-28-at-08.41.42-1024x768 Policia Local localitza una important plantació de marihuana en una finca rural

La Policia Local localitza una important plantació de marihuana en una parcel·la rural del paratge dels Molins. La troballa es va produir en el transcurs d’una de les habituals batudes de vigilància rural que realitzen les patrulles policials.

La localització va tindre lloc en el matí d’ahir diumenge, 27 de desembre, quan, sobre les 12 del migdia, una patrulla realitzava una inspecció rutinària en zona rural i va detectar a diversos individus que, davant la presència policial, es van donar a la fugida. A pesar que en la persecució protagonitzada per diverses patrulles no es va aconseguir deterner als huídos sí que es va poder identificar i localitzar un dels vehicles implicats el que va permetre comprovar que en diverses sales de l’habitatge de la finca, que havia sigut llogada per diverses persones de nacionalitat estrangera, existia una gran plantació de marihuana amb un sofisticat sistema de manteniment, il·luminació, ventilació i reg per a l’acceleració del seu desenvolupament.

L’actuació va ser posada en coneixement de l’autoritat judicial i Guàrdia Civil que ara continua amb la investigació.

Detenció en Nochebuena

Paral·lelament, en el marc dels diferents serveis de Seguretat Ciutadana que desenvolupa Policia Local que inclou la vigilància de propietats i habitatges, tant en el nucli urbà com en zones rurals, efectius policials van detindre, en la matinada del 25 de desembre, a dos homes que intentaven robar en un habitatge després de forçar la porta d’accés.

Els fet van ocórrer sobre les dues de la matinada quan una veïna va alertar a la policia després d’escoltar sorolls en l’habitatge confrontant. La ràpida actuació policial va permetre detindre als dos individus que, encara que van intentar fugir a peu, van ser voltats, detinguts i llocs a disposició judicial.

Reforç de controls

D’altra banda Policia Local ha alçat, des del passat 24 de desembre, huit actes per incompliment de les mesures de prevenció enfront de la Covid-19 fruit del reforç dels controls que està dut a terme durant els dies festius per a garantir el compliment de les restriccions de mobilitat nocturna, horaris de tancament d’establiments i aforaments determinats per a frenar els contagis, així com per a evitar aglomeracions i consum d’alcohol en la via pública.

Aquest reforç de controls, que es prolongarà fins a la finalització de les festes, inclou també un major dispositiu destinat a la seguretat viària amb l’objectiu de dotar de major fluïdesa la circulació rodada i per als vianants i garantir la seguretat en els entorns comercials i d’oci.

Ayuntamiento de Novelda WhatsApp-Image-2020-12-28-at-08.41.42-1024x768 Policia Local localitza una important plantació de marihuana en una finca rural
Exit mobile version