Ayuntamiento de Novelda

Novelda suspén les seues festes en honor a Santa María Magdalena

Ayuntamiento de Novelda Santa-okk-1-1024x683 Novelda suspén les seues festes en honor a Santa María Magdalena

L’Ajuntament de Novelda ha anunciat oficialment la suspensió de les festes patronals en honor a Santa María Magdalena que tradicionalment se celebren entre el 19 i el 25 de juliol.

L’alcalde de Novelda, Fran Martínez, ha fet pública la decisió adoptada per l’equip de govern de suspendre les festes patronals una vegada coneguda la proposta de les diferents fases de la desescalada de les mesures restrictives derivades de la pandèmia del Covid-19. Martínez assegura que ha sigut una decisió “dura però d’acord amb la situació que vivim. No té sentit estar pensant en festes quan està en risc les salut i la vida dels ciutadans i ciutadanes”. En aquest sentit el primer edil ha subratllat que en aquests moments “toca dedicar tots els esforços a salvaguardar la salut i la vida de les persones”.

La suspensió dels actes festius en honor a Santa María Magdalena porta aparellada la no publicació, per primera vegada des de 1953, de la qual seria l’edició número 67 de la revista oficial de festes Betania, l’equip i la direcció de les quals, que enguany era a càrrec de Merche Navarro Beresaluze, es mantindrà al capdavant de la publicació de 2021.

Encara que en principi el govern municipal tenia previst decidir sobre la celebració o no de les festes patronals a la fi del mes de maig, el calendari de desescalada ha avançat una decisió previsible que se suma a les adoptades per les comissions dels diferents barris que també es van veure obligades a cancel·lar les seues respectives festes, igual que la Federació de Comparses de Moros i Cristians.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2020/05/Corte-Suspension-Fiestas-.mp3?_=1

Exit mobile version