Ayuntamiento de Novelda

Novelda recupera actes tradicionals en les festes de Nadal

Ayuntamiento de Novelda 01-1-1024x683 Novelda recupera actes tradicionals en les festes de Nadal

Concerts, mercats ambulants, espectacles musicals, tallers infantils, activitats esportives, cercaviles, nochebuena i nit de cap d’any infantil, pista de gel i la visita de Papà Noel i els Reis Mags en cavalcada, conformen la programació que la regidoria de Festes ha elaborat de cara al pròxim Nadal.

Aconseguir que les festes nadalenques recuperin la seva celebració tradicional per a “retornar l’alegria i la il·lusió” després dels complicats mesos protagonitzats per la pandèmia ha estat l’objectiu del departament de Festes, que ha confeccionat d’un ampli programa d’activitats dirigit a tots els públics però especialment als més petits.

En la presentació dels actes previstos, que arrencaran el 8 de desembre amb la inauguració del Betlem Municipal i es prolongaran fins al 6 de gener, el regidor de Festes, José María Chacón, ha subratllat l’esforç realitzat per a aconseguir tancar una programació variada, que “ens permeti deixar enrere els moments difícils que hem viscut durant els últims mesos, però ajustant-nos a la realitat sanitària i les mesures de prevenció”.

La programació de Nadal recupera, entre altres, activitats com la Ximbelà, que enguany destinarà la seva recaptació a AdoptaMola, els mercats ambulants de Nadal i CityMarket, la tradicional Carrera del Gall dindi, la Marxa a Peu, els tallers infantils o el trenet nadalenc. També torna la Nochebuena infantil a la Glorieta i la Nit de cap d’any avançada, que els més petits podran celebrar el 31 de desembre, a partir de les 11.30 del matí en la Plaça Vella amb espectacle musical, cotillón i raïm de la sort.

Papà Noel, el carter real i els Reis Mags visitaran de nou Novelda, que enguany comptarà a més amb una pista de gel instal·lada en la Glorieta del 26 al 29 de desembre.

El responsable de Festes ha mostrat la seva confiança que la programació elaborada “agradi a tothom i ens permeti superar el mal sabor que ens ha deixat la pandèmia” al mateix temps que feia una crida a la responsabilitat social i individual i a mantenir les mesures de prevenció, l’ús de màscara, gel hidroalcohólico i distància interpersonal.


Consulta aquí tota la programació

https://novelda.es/wp-content/uploads/2021/12/Corte-Fiestas-Navidad.mp3?_=1
Exit mobile version