Ayuntamiento de Novelda

Novelda rep diferents subvencions de la Diputació per a pal·liar els efectes de la pandèmia, la pobresa energètica i ajuda a refugiats ucraïnesos.

Ayuntamiento de Novelda pexels-photo-2764942-1024x683 Novelda rep diferents subvencions de la Diputació per a pal·liar els efectes de la pandèmia, la pobresa energètica i ajuda a refugiats ucraïnesos.

L’Ajuntament de Novelda ha rebut, de la Diputació Provincial d’Alacant, dues subvencions, per un import total de 229.041€, destinades a fer front a prestacions socials derivades de situacions extraordinàries provocades pel COVID-19, pobresa energètica i ajudes a sufragar les despeses relatives a l’acolliment de refugiats ucraïnesos.

La primera subvenció, per un import de 134.730€, permetrà reforçar els serveis de proximitat de caràcter domiciliari, el suport, la vinculació a l’entorn, la seguretat i l’alimentació de persones majors, amb discapacitat o en situació de dependència. A més ampliarà la dotació econòmica de les partides destinades a garantir ingressos a les famílies per a assegurar la cobertura de les seues necessitats bàsiques, ja siguen d’urgència o d’inserció, i reforçarà, amb dispositius adequats, els serveis de respir a persones cuidadores entre el 9 d’octubre de 2021 i el 30 de setembre de 2022.

La segona subvenció, amb un import de 94.311€, estarà destinada a sufragar les despeses relatives a l’acolliment de refugiats procedents d’Ucraïna i pal·liar la pobresa energètica de les persones en situació de vulnerabilitat social, atés el pagament dels subministraments d’energia elèctrica, aigua, gas i altres fonts de combustibles energètics, en el període comprés entre el 24 de febrer i el 30 de setembre de 2022.

 

 

Exit mobile version