Ayuntamiento de Novelda

Novelda participa en la campanya “Tenim el repte d’acabar amb la ceguesa evitable”

Ayuntamiento de Novelda 01-20-1024x684 Novelda participa en la campanya “Tenim el repte d'acabar amb la ceguesa evitable”

Novelda s’ha sumat a la campanya “Tenim el repte d’acabar la ceguesa evitable”, una iniciativa gratuïta posada en marxa per www.cuidamostuvista.com, a través de Opticalia Novelda, amb l’objectiu d’acabar amb la ceguesa evitable mitjançant la intel·ligència artificial.

La regidoria de Salut ha donat a conéixer una campanya, que estarà activa fins al pròxim 16 d’agost, en el qual es conjuminen el coneixement optomètric, la telemedicina i la intel·ligència artificial amb la finalitat d’obtindre una diagnosi ràpida, no invasiva i fiable, dels casos de ceguesa associades a malalties com la retinopatia diabètica.

Antonio Caro, representant de cuidamostuvista.com, ha assenyalat que és una campanya ambiciosa que pretén “ajudar en el decreixement de formes de ceguesa evitables, gràcies a la intel·ligència artificial i les noves tecnologies, i a retardar, en molts casos, la seua possible aparició”.

Santos Díaz, gerent de Opticalia Novelda, ha subratllat que “estem davant una proposta innovadora que pretén, a través del coneixement de l’optometrista i les noves tecnologies del sector, aconseguir diagnosticar de manera primerenca i fiable les formes de ceguesa relacionades amb la retinopatia diabètica i anticipar-nos a la seua aparició”.

Per la seua part Mélani Sánchez, delegada del departament de Salut, ha agraït aquesta “iniciativa que es preocupa, mitjançant la prevenció, de la salut ocular dels veïns de Novelda”.

Els interessats poden agendar les seues cites en www.novelda.cuidamostuvista.com, en el telèfon 966 39 97 13 o de manera presencial en Opticalia Novelda, al carrer Manuel Alberola, número 27.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2021/07/Corte-ceguera-evitable.mp3?_=1
Exit mobile version