Ayuntamiento de Novelda

Novelda oferirà el pavelló municipal per a la realització de les vacunacions massives que projecta el Consell

Ayuntamiento de Novelda 03-9 Novelda oferirà el pavelló municipal per a la realització de les vacunacions massives que projecta el Consell

Novelda oferirà a la Conselleria de Sanitat les instal·lacions del pavelló municipal de la Magdalena com a espai per a poder realitzar la vacunació massiva enfront de la Covid-19.

L’alcalde de Novelda, Fran Martínez, ha confirmat que l’Ajuntament cedirà a les autoritats sanitàries el Pavelló Municipal de la Magdalena, “un recinte òptim per la seua ubicació i accessibilitat”, per a dur a terme les vacunacions contra la Covid en el moment siga necessari. Martínez ha assenyalat que és “prioritari” per al consistori noveldense “contribuir aportant tots els espais i mitjans municipals perquè, quan es dispose de les vacunes i atesos els protocols establits, es puguen administrar en les millors condicions possibles”.

A més durant la seua compareixença Fran Martínez ha anunciat que, al llarg del matí de hui, s’ha posat en marxa el protocol de vacunació en la Residència d’Ancians, després de confirmar-se la contenció definitiva del brot que es va produir en les instal·lacions a la fi del passat mes de desembre.

Actualització dades Covid-19 per municipis

Mentrestant, segons l’última actualització de dades de Conselleria, Novelda ha registrat una nova defunció i 33 nous contagis des de dimarts passat, el que situa en 1877 el nombre total d’afectats per Covid- 19 des de l’inici de la pandèmia i en 37 els morts. Aquestes dades suposen una lleugera millora en l’augment de casos registrats en les últimes setmanes a la ciutat, amb la tercera ona de la pandèmia, després del passat nadal, com demostra la millora en l’índex de contagis que baixa de 1.000 per cada 100.000 habitants per primera vegada després de diverses setmanes.

Martínez ha insistit que, malgrat la tendència a la baixa d’aquesta última actualització,“cal continuar complint amb les normes establides per a la contenció de la pandèmia ja que el virus davant qualsevol relaxació colpeja molt forta”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2021/02/Corte-Vacunacion.mp3?_=1
Ayuntamiento de Novelda 03-9 Novelda oferirà el pavelló municipal per a la realització de les vacunacions massives que projecta el Consell
Exit mobile version