Ayuntamiento de Novelda

Novelda inicia la vacunació massiva

Ayuntamiento de Novelda 05-8 Novelda inicia la vacunació massiva

El Pavelló Cobert Municipal ha acollit l’inici de la vacunació massiva contra el Covid-19 a Novelda, un procés que, en aquesta primera setmana, inocularà més de 1.300 dosi de vacuna.

La normalitat va ser la tònica general en l’inici del procés de vacunació massiva establit per la Conselleria de *Sanitat, una fase que en aquesta primera setmana es realitzarà a la ciutat durant tres jornades, amb la vacunació de més de 1.300 persones.

El procés de vacunació, que pot patir alguna modificació a causa de la disponibilitat de dosi, continuarà les pròximes setmanes amb citacions per al 31 de maig, 1, 2, 7, 8 i 9 de juny.

El Pavelló Cobert Municipal ha adaptat les seues instal·lacions, creant una infraestructura que mantindrà dos punts de vacunació simultanis, zones de control, triatge, registre i recuperació atesos, a més de per el personal sanitari, per efectius de Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja i el Servei Municipal d’Ambulàncies, que mantenen una presència constant en el pavelló.

Des del departament d’Infermeria de Salut Pública d’Elda es recomana als citats per a rebre la vacuna enfront de la Covid-19 que siguen puntuals per a agilitar el procés, acudisquen amb roba que facilite la vacunació i amb la documentació necessària per a la correcta identificació (targeta SIP).

L’accés al punt de vacunació es realitza per la porta principal de la Magdalena, mentre que l’eixida es efectua a través del camp de futbol a l’Avinguda del Riu Vinalopó.

Ayuntamiento de Novelda 05-8 Novelda inicia la vacunació massiva
Exit mobile version