Ayuntamiento de Novelda

Novelda estrenarà nova caseta per a Papa Noel en les pròximes dates nadalenques

Ayuntamiento de Novelda subvencion-1-1024x683 Novelda estrenarà nova caseta per a Papa Noel en les pròximes dates nadalenques

Novelda comptarà amb una caseta de Papa Noel durant les pròximes festes de Nadal, un nou element de decoració nadalenca que ha dissenyat i creat el taller d’artesania SuperArte, estudi de recent implantació a Novelda especialitzat en la realització de fogueres, falles i ornamentació per a festes.

El nou element decoratiu, que compta amb un pressupost de 5.170€, finançats al 65% per la línia de subvencions de la Diputació Provincial d’Alacant per a l’elaboració d’elements nadalencs ornamentals, s’estrenarà el pròxim Nadal i, com ha assenyalat el regidor de Festes, José María Chacón, “afegirà vistositat a les dates nadalenques”.

El delegat de Festes ha agraït la “implicació i il·lusió” que el taller artesà Superar-te ha mostrat per a aconseguir “un element decoratiu que podrem utilitzar durant molts anys, convertint-se en protagonista del nadal”.

Els gerents del taller d’artesania fallera SuperArte, Fátima Garaballu i José Manuel Feliu, han agraït la confiança mostrada pel consistori per a desenvolupar un projecte molt bonic, que dona “continuïtat a l’encàrrec de les passades festes en les quals creguem el trineu de Papa Noel”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2022/10/Corte-Sub-Fiestas.mp3?_=1
Ayuntamiento de Novelda subvencion-1-1024x683 Novelda estrenarà nova caseta per a Papa Noel en les pròximes dates nadalenques

Exit mobile version