Ayuntamiento de Novelda

Normalització Lingüística convoca el XVI Concurs Juvenil de Literatura en Valencià Pascual García

Ayuntamiento de Novelda cartel-1024x755 Normalització Lingüística convoca el XVI Concurs Juvenil de Literatura en Valencià Pascual García

El departament de Normalització Lingüística, a través de la Agència de Promoció del Valencià (AVIVA), convoca la setzena edició del “Concurs Juvenil de Literatura en Valencià Pascual García”, un certamen que té com a objectiu promoure i posar en valor la literatura i la creativitat juvenil en llengua valenciana.

El concurs, orientat a escolars amb edats compreses entre els 12 i els 18 anys, alumnes de primer i segon cicle de l’ESO i Batxillerat, estableix tres premis de 200, 100 i 50 euros als tres primers de cada categoria.

Les obres presentades, amb tema lliure, han de ser inèdites, redactades en valencià, amb una extensió mínima de dos folis i màxima de cinc, mecanografiades o en ordinador amb lletra de dotze punts, a doble espai i per una sola cara.

Els treballs hauran de ser entregats per quadruplicat, signats amb pseudònim i indicant el curs de l’alumne, abans del 29 d’abril, en el Centre Cultural Gómez-Tortosa. Les bases del concurs es poden consultar en la web de l’Ajuntament (www.novelda.es), en la regidoria de Normalització Lingüística.

Mado Abad, regidora de Normalització Lingüística, ha assenyalat que aquest tipus de certàmens són fonamentals per a “apostar per la creativitat dels joves de Novelda i promoure la literatura, la cultura i la llengua valenciana”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2022/02/Corte-Pascual-garcia.mp3?_=1

Punxa ací per a consultar les bases del concurs

Exit mobile version