Ayuntamiento de Novelda

Els Reis Mags i Papà Noel recorreran Novelda amb tren turístic

Ayuntamiento de Novelda Reyes-Magos Els Reis Mags i Papà Noel recorreran Novelda amb tren turístic

Papà Noel i els Reis Mags visitaran Novelda, amb un recorregut amb tren turístic pels carrers i barris de la ciutat el 24 de desembre i 5 de gener respectivament perquè els xicotets els puguen veure des de els balcons de les seues cases.

La regidoria de Festes, després de rebre des de la Conselleria de Sanitat les normes que regiran la realització d’actes i esdeveniments les pròximes festes nadalenques, ha confirmat que, a pesar que no es podran realitzar la tradicional cavalcada o esdeveniments multitudinaris, tant els Reis Mags com Papà Noel visitaran Novelda amb un recorregut per tots els carrers de la localitat perquè tots els xiquets puguen gaudir de la seua visita, ja que com ha assenyalat José María Chacón, delegat de l’àrea de Festes, “hi ha tradicions que mai hem de perdre, i més en aquestes dates on la il·lusió dels xiquets és el més important”.

D’aquesta manera el 5 de gener, a les 17:00h, els Reis Mags iniciaran el recorregut que els portarà per tota la localitat amb un tren turístic que partirà des del barri de l’Estació, on no se celebrarà cap recepció oficial, per a recórrer tot el municipi.

Així mateix el dia 24 Papa Noel també recorrerà la ciutat durant tot el dia, en horari de demà, d’11.00 a 14.00 hores, i durant la vesprada de 16.00 a 19.00 hores.

El regidor de Festes ha recomanat que els xiquets i les famílies “isquen a les finestres o balcons per a veure el pas de les seues majestats, evitant qualsevol tipus d’aglomeració” i ha fet una crida a la ciutadania perquè “no isca i s’amuntegue, ja que cap xiquet es quedarà sense veure’ls”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2020/12/Corte-Visita-Reyes-y-Papa-Noel-.mp3?_=1
Exit mobile version