Ayuntamiento de Novelda

La Policia Local posa en marxa la nova unitat Ànima

Ayuntamiento de Novelda alma-1024x683 La Policia Local posa en marxa la nova unitat Ànima

La Policia Local de Novelda, en la col·laboració del departament d’Acció Social i Polítiques Inclusives, ha presentat el programa ÀNIMA, un nou servei policial, actiu des de dilluns que ve, 16 de maig, destinat a la localització i cerca de persones majors i menors amb malalties neurodegeneratives o malaltes d’alzheimer.

El programa, que serà gestionat per la unitat de la Policia Local GRUVIME, tindrà com a principal objectiu la protecció de persones majors i menors amb malalties neurodegeneratives, a les quals, en col·laboració voluntària amb els seus familiars, se’ls facilitarà una polsera identificativa amb control de la Policia Local.

Els familiars podran adherir al projecte concertant una entrevista en el telèfon 96 560 01 94, en la qual hauran d’aportar la documentació personal i metgessa del malalt, dades històriques del pacient (antics domicilis, ubicacions, hàbits o rutines), fotografia recent i dades de contacte dels familiars. Després de tancar el procés de registre la Policia entregarà una polsera identificativa amb la qual es podrà reconéixer a la persona adherida al projecte.

L’intendent de la Policia Local de Novelda, Rafa Sarrió, ha assenyalat que la Unitat Ànima, és “un projecte en el qual hem posat molt d’interés, treballant àrduament amb els Serveis Socials Municipals i l’Associació d’Alzheimer, que pretenem que amb el temps es puga ampliar a altres àmbits i col·lectius”.

Sarrió ha assegurat que “que una única persona perduda es poguera localitzar gràcies a aquesta iniciativa, hauria valgut la pena tot el treball i esforç realitzat a tirar avant el projecte”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2023/05/Corte-proyecto-alma.mp3?_=1
Ayuntamiento de Novelda alma-1024x683 La Policia Local posa en marxa la nova unitat Ànima
Exit mobile version