Ayuntamiento de Novelda

La Gala de l’Esport 2021 reconeix l’esforç del món de l’esport local durant la pandèmia

Ayuntamiento de Novelda 07-4-1024x773 La Gala de l'Esport 2021 reconeix l'esforç del món de l'esport local durant la pandèmia

El Parc Auditori Municipal ha acollit la Gala de l’Esport 2021, un esdeveniment que ha volgut reconéixer l’esforç i la dedicació dels esportistes i clubs esportius locals.

La Gala, que ha comptat amb una nodrida participació, ha servit per a reconéixer als esportistes locals amb assoliments nacionals i internacionals, així com a tots els clubs esportius de la ciutat, un col·lectiu durament colpejat per la pandèmia.

Kevin Martínez Bravo, Maite Botella Juan, Mario Gaspar Martínez, Juan Carlos Escámez, Antonio García Azorín, Carlos Vizcaíno Navarro i Leyre Toledo han rebut el trofeu que els reconeix com a esportistes destacats pels seus assoliments nacionals i internacionals durant l’últim any, amb un esment especial per a Mari Carmen Iñesta per la promoció de l’esport en temps de pandèmia.

La Gala de l’Esport 2021 ha servit per a rendir un merescut homenatge per la seua trajectòria al ciclista Julio Alberto Amores, que durant anys de competició va aconseguir multitud títols. També va ser reconeguda, a títol pòstum, el lliurament de Pepe Cremades, per tota una vida dedicada a l’esport local, *mientra que Felipe Giner Pastor rebia un esment d’honor per la seua trajectòria esportiva dedicada a l’atletisme noveldense.

En el transcurs de la gala el regidor d’Esports, Carlos Vizcaíno, assenyalava que després de superar una “etapa molt dura per a l’esport, en la qual la Covid-19 ha canviat la nostra forma de vida hem de posar, ara més que mai, en valor el sacrifici, l’esperit de superació, el lliurament i els èxits dels nostres esportistes i dels nostres clubs esportius” .

https://novelda.es/wp-content/uploads/2021/10/Corte-Concejal.mp3?_=1

Per la seua part Fran Martínez, alcalde de Novelda, subratllava la importància dels nostres esportistes, “com a transmissors de valors, factor d’unió, integració, inclusió i igualtat” i afirmava que l’administració local ha d’assegurar als nostres esportistes el seu suport mitjançant “la creació i millora d’unes instal·lacions esportives municipals a l’altura de les seues necessitats “.

Martínez ha recordat que des de l’equip de govern s’ha marcat, des de l’inici de la legislatura, com a prioritat absoluta la “millora de les condicions de les nostres instal·lacions, com demostra l’adaptació, reforma i millora d’espais com el camp de futbol de la Magdalena, el Pavelló Cobert o el Poliesportiu Municipal” .

https://novelda.es/wp-content/uploads/2021/10/Corte-Alcalde.mp3?_=2
Ayuntamiento de Novelda 07-4-1024x773 La Gala de l'Esport 2021 reconeix l'esforç del món de l'esport local durant la pandèmia
Exit mobile version