Ayuntamiento de Novelda

L’Escola Infantil Municipal Ramona Simón obri el seu termini de matriculació

Ayuntamiento de Novelda 01-14-1024x768 L'Escola Infantil Municipal Ramona Simón obri el seu termini de matriculació

L’Escola Infantil Municipal Ramona Simón obri el termini de presentació de sol·licituds de matriculació, del 8 al 16 juny, per al curs 2020-21, oferint 26 vacants per a xiquets i xiquetes nascuts entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2019 i 15 vacants per als nascuts entre l’1 de gener al 31 de desembre de 2018.

La tramitació per al procés d’admissió dels nous alumnes es realitzarà de manera telemàtica, a causa de la situació actual pel Covid-19, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Novelda https://sede.novelda.es i el sistema de verificació personal per a realitzar el tràmit serà el Certifificado Digital, que es pot sol·licitar en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (*OMAC).

De manera excepcional les persones que no disposen de mitjans electrònics podran tramitar la seua sol·licitud presencialment, prèvia cita, seguint les instruccions i mesures de seguretat que determine l’adreça de l’escola.

El calendari d’admissió, amb la presentació de sol·licituds del 8 al 16 de juny, estableix que les llistes provisionals es publicaran l’1 de juliol, amb l’obertura de reclamacions al Consell Escolar del Centre de l’1 al 3 de juliol, la publicació de llistes definitives el 10 de juliol i la formalització de la matrícula del 13 al 29 de juliol.

La informació corresponent a la matriculació s’anirà actualitzant en la pàgina de la regidoria d’Educació de la web municipal www.novelda.es/tu-ayuntamiento/concejalias/educacion i el centre manté obert, per a consultes i ampliar la informació, el correu electrònic ramonasimon@novelda.net i el telèfon 965. 60.49.37.

Exit mobile version