Ayuntamiento de Novelda

La Biblioteca Municipal reinicia els seus clubs de lectura

Ayuntamiento de Novelda 03-13-1024x773 La Biblioteca Municipal reinicia els seus clubs de lectura

La regidoria de Biblioteques reprén, coincidint amb l’inici del curs escolar, els tres clubs de lectura actius a la Biblioteca Municipal, valencià, anglés i adults, amb l’objectiu de reforçar la comprensió lectora infantil, la conversa en castellà, anglés i valencià i crear un entorn de convivència entre els lectors de Novelda.

Els clubs es desenvoluparan en l’espai habilitat de la Biblioteca Municipal, sota el compliment de les mesures de seguretat i higiene establides per a la contenció del Covid-19.

El club de lectura en valencià, dirigit al públic infantil, d’entre 8 i 12 anys, estarà impartit de nou per Marta Garolera i arrancarà el pròxim 28 d’octubre, a les 18:00h, mentre que el club de lectura en anglés, que mantindrà un nivell estàndard (B1), està dirigit a tots els públics i s’iniciarà el 26 d’octubre, amb la direcció de Pepe Requena.

José Luis *Pellín, coordinador del Club de Lectura d’Adults, ha assenyalat que després de les restriccions de la pandèmia “per fi hem pogut reunir els més de 20 integrants d’un club de lectura que reiniciarà la seua marxa amb el llibre del nicaragüenc Sergio Ramírez *Tongolele no sabia ballar”.

Per la seua part Mado Abad, delegada del departament de Biblioteques, ha mostrat la seua satisfacció per donar continuïtat a una activitat que ha tingut un “gran acolliment i participació malgrat els impediments que l’any passat vam tindre per la pandèmia”.

Les inscripcions per als clubs de lectura de la Biblioteca Municipal es poden formalitzar en el correu electrònic biblioteca@novelda.es o en el telèfon 965 60 46 90

https://novelda.es/wp-content/uploads/2021/09/Corte-Clubs-de-Lectura.mp3?_=1
Ayuntamiento de Novelda 03-13-1024x773 La Biblioteca Municipal reinicia els seus clubs de lectura
Exit mobile version