Ayuntamiento de Novelda

Joventut torna a oferir els Cursos i Tallers de Tardor

Ayuntamiento de Novelda 01-31 Joventut torna a oferir els Cursos i Tallers de Tardor

La regidoria de Joventut ha presentat la programació de Cursos i Tallers de Tardor, una proposta marcada per la situació sociosanitària, que ha ajustat el nombre de tallers oferits a les mesures de seguretat i higiene establides per a la contenció del Covid-19 i a les possibilitats de les instal·lacions del Casal de la Joventut.

Els cursos, que també han limitat el seu aforament, ofereixen tallers de pilates, guitarres, fit-ball, ioga, ball per parelles i un curs de cuina i nutrició saludable dirigits a joves.

La participació en les activitats estarà subjecta al compliment de la normativa sanitària i dels protocols per a oci educatiu amb motiu del Covid-19. Els grups seran de deu persones màxim per monitor, els tallers es realitzaran amb màscara, ús de gel hidroalcohólico i es mantindrà la distància de seguretat entre els participants.

Les inscripcions es poden formalitzar en el Casal de la Joventut, en horari d’11.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 22.00 hores, en el telèfon 96 560 52 31 o en el correu electrònic juventud@novelda.net, i es pot ampliar la informació en el blog casaldelajuventud.blogspot.com i en les xarxes socials del Casal de la Joventut.

Mado Abad, regidora de Joventut, ha assenyalat que “malgrat veure’ns limitats per les circumstàncies hem volgut continuar oferint formació i només esperem que l’evolució de la pandèmia ens permeta en un futur tornar a ampliar aquest tipus d’activitats”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2020/09/Corte-Talleres-Juventud-.mp3?_=1
Exit mobile version