Ayuntamiento de Novelda

Joventut ofereix els cursos Monitor i Direccción d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Juvenil i Infantil

Ayuntamiento de Novelda ayto Joventut ofereix els cursos Monitor i Direccción d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Juvenil i Infantil

La regidoria de Joventut, a través de la Coordinadora Comarcal de Serveis d’Informació Juvenil (COMIJ), posa en marxa els cursos de Monitor d’Activitats de Temps Lliure Educatiu i Direcció d’Activitats de Temps Lliure.

El curs de Monitor d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Juvenil i Infantil, que es desenvoluparà del 25 de gener al 23 del maig, es realitzarà en el Centre Cívic i Juvenil d’Elda amb una duració de 310 hores lectives i un preu de 160 euros. Per la seua part l’Espai Jove de Villena acollirà el curs de Direcció d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Juvenil i Infantil, del 17 de gener al 13 de juny, amb una duració de 320 hores lectives i un preu de 210 euros. Les inscripcions es podran realitzar en el Casal de la Joventut, del 2 de desembre al 10 de gener, i tots dos cursos tindran una part pràctica que es podrà realitzar en el Casal.

Mado Abad, regidora de Joventut, recordava que són cursos que estan homologats per l’IVAJ i tenen com a objectiu “formar a joves en activitats que estan relacionades amb la dinamització i l’oci educatiu, formar i donar una eixida laboral a la població més jove de la comarca”. Per la seua part Javier Hernández, informador juvenil del Casal de la Joventut, assenyalava que “aquests cursos són una oportunitat perquè els joves puguen optar, sobretot en època estival, al seu primer treball”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2019/12/Corte-Corte-monitor-juvenil-.mp3?_=1
Exit mobile version