Ayuntamiento de Novelda

Jesús Navarro pregonarà les festes de Novelda

Ayuntamiento de Novelda 04-pregonero-2022-1-1024x683 Jesús Navarro pregonarà les festes de Novelda

Jesús Navarro Alberola, Director General de Carmencita, empresari, emprenedor i una de les persones més reconegudes de la ciutat que sempre ha portat a gala la seua noveldería, serà l’encarregat de pregonar les Festes Patronals i de Moros i Cristians de Novelda en honor a Santa María Magdalena en un acte que tindrà lloc la nit del 16 de juliol al Parc de l’Oest.

L’alcalde de Novelda, Fran Martínez, ha presentat oficialment al pregoner de les festes 2022, responsabilitat que enguany ha recaigut en la figura de Jesús Navarro Alberola, una persona que, en paraules de l’alcalde, “no és només un empresari i emprenedor reconegut sinó, sobretot, un noveldense que estima al seu poble i a les seues gents”.

Després de dos anys d’aturada obligada per la pandèmia, Novelda recuperarà el mes vinent de juliol la celebració de les seues Festes Patronals i de Moros i Cristians que Martínez qualificava com les “festes del retrobament”, en l’organització del qual es treballa des de fa mesos amb l’objectiu que la ciutat “puga comptar amb les festes que mereix”.

L’acte del pregó serà aquest any especial, tant per l’esdeveniment en si, que reunirà més de 180 persones sobre l’escenari del Parc de l’Oest, com per la figura del pregoner, Jesús Navarro Alberola, que s’ha mostrat “emocionat” pel nomenament.

Navarro, que es declarava “hereu d’una saga” de pregoners (ho va ser el seu pare, Jesús Navarro Valero, l’any 2000, la seua germana en 2012 i dues dels seus cosins en 2013 i 2018), ha assegurat que el seu serà un pregó que transmeta la “alegria de les festes” en el qual també tindrà presència el “caràcter emprenedor i valent d’un poble que sempre s’alça”, malgrat la difícil situació a la qual la ciutat i les seues gents s’han enfrontat durant els últims anys a conseqüència de successives crisis econòmiques.

El pregoner 2022 assegurava que el seu serà un missatge que arribe a totes les edats en el marc d’un espectacle que “provoque emoció i en el qual el protagonista siga el poble de Novelda”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2022/05/Corte-pregonero.mp3?_=1
Exit mobile version