Ayuntamiento de Novelda

Hikikomori, un curt per a conscienciar sobre els problemes de salut mental

Ayuntamiento de Novelda 01-hikikomori-corto-oasis-1024x683 Hikikomori, un curt per a conscienciar sobre els problemes de salut mental

L’Auditori del Centre Cívic social acollirà, el divendres, 20 de maig a les set de la vesprada, la presentació de “Hikikomori”, un curt realitzat i dirigit per Alfredo Navarro per a Oasi Salut Mental, que pretén visibilitzar els problemes relacionats amb els trastorns mentals.

La regidora de Salut, Mélani Sánchez, al costat del director i la psicòloga d’Oasi, Nieves Hernández, anunciaven la pròxima estrena de “Hikikomori”, un curt que, com comentava Sánchez, cerca “conscienciar sobre els problemes relacionats amb la salut mental, amb trastorns cada vegada més presents entre la població” que s’han evidenciat encara més durant la crisi sanitària desencadenada per la pandèmia i el confinament.

La realització del curtmetratge és una proposta d’Oasi amb la qual l’associació, que inicia una nova etapa, pretén aconseguir una major presència i millorar els serveis que presta als usuaris. Així ho ha relatat Nieves Hernández, psicòloga d’Oasi, en subratllar que l’increment de demanda d’ajuda registrada en els moments més durs de la pandèmia va posar de manifest la necessitat de realitzar accions que “desperten consciències i ajuden a visibilitzar els problemes de salut mental que afecten especialment joves i adolescents”.

El director del projecte, Alfredo Navarro, assegurava que Hikikomori, el personatge central del qual pateix determinades patologies derivades del confinament, “no deixarà indiferent a ningú, ja que reflecteix una situació amb la qual ens sentirem identificats”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2022/05/Corte-Corto-Oasis.mp3?_=1
Ayuntamiento de Novelda 01-hikikomori-corto-oasis-1024x683 Hikikomori, un curt per a conscienciar sobre els problemes de salut mental
Exit mobile version