Ayuntamiento de Novelda

Dilluns que ve entren en funcionament les noves parades d’autobús

Ayuntamiento de Novelda 0001-1024x724 Dilluns que ve entren en funcionament les noves parades d'autobús

Dilluns que ve, 16 de març, entraran en funcionament les noves parades de les línies d’autobusos que passen per Novelda i que seguiran una única ruta des del barri de l’Estació, vorejant el nucli urbà a través de les avingudes del Riu Vinalopó, Petrer, Benito Pérez Galdós, Plaça de Joan XXIII, Constitució, Elx i Reis Católics..

Les regidories de Trànsit i Gestió Urbanística han dut a terme la senyalització de les noves parades que entren en funcionament la setmana vinent i que formen part d’un projecte que pretén, com indicava el titular de Gestió Urbanística, Iván Ñíguez, millorar la “seguretat, la comoditat i l’operativitat per als usuaris”. D’aquesta forma tots els autobusos accediran a Novelda des del barri de l’Estació amb el que, assegurava Ñíguez, “es donarà servei tant al barri com a l’estació de Renfe”, perimetrarán el nucli urbà per a eixir per l’Avinguda d’Elx cap a Reyes Católicos.

Per a adequar les parades de bus als nous itineraris es procedeix al canvi d’algunes d’elles. Així l’actual parada de la plaça de La Magdalena passa a situar-se al parc del Bancal Fondo (Les Lones), mentre que la parada de Sant Roc, en Reis Catolics, s’estableix en l’Avinguda d’Elx, cantonada de les antigues oficines de la CAM. A més s’ha creat una doble parada, en totes dues adreces, al parc Alcalde Salvador Sánchez Arnaldos, ja que “la ruta d’entrada a Novelda dels autobusos variarà, buscant vies amples”, des de l’Estació a través de l’Avinguda Riu Vinalopó, Avinguda de Petrer, Plaça Joan XXIII, Avingudes de la Constitució, Elx i Reis Católics, on es manté les parades de la bàscula i de la zona de la gasolinera de la carretera d’Aspe.

La remodelació duta a terme suposa la desaparició de les actuals parades de l’Avinguda Alfonso el Savi per a les línies que arribaven des de La Romana i Monòver, per la CV-835 i CV-840, ja que ambdues accediran a Novelda a través de la A-31 pel barri de l’Estació, així com també se suprimeix la parada de NATCAR, situada en l’Avinguda de Petrer, que passa definitivament a la parada principal en la Plaça Joan XXIII.

Des de l’àrea de Gestió Urbanístca, Ñiguez subratllava que s’ha instat a les companyies que cobreixen les diferents línies que instal·len els horaris de les rutes en les marquesines perquè “els usuaris tinguen la major informació possible” i assegurava que amb els canvis “s’han centralitzat totes les parades en les localitzacions amb marquesina per a major comoditat i seguretat dels usuaris”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2020/03/Corte-Cambios-Paradas-Bus.mp3?_=1
Exit mobile version