Ayuntamiento de Novelda

El Mercat presenta la seua campanya nadalenca

Ayuntamiento de Novelda 03-8 El Mercat presenta la seua campanya nadalenca

L’Associació Mercado de Abastos de Novelda (AMAN) ha presentat, sota el lema “El rasca nadalenc del Mercat”, la campanya nadalenca 2020, una iniciativa que compta amb la col·laboració de la regidoria de Consum, Comerç i Mercat a través del Pla Reactivem Novelda.

La campanya repartirà més de 150 premis de 10€ i 3 de 100€, repartits entre les targetes rasca que els establiments del Mercat  entregaran als seus clients amb compres superiors a cinc euros, que podran ser canviats entre el 2 de gener i el 27 de febrer en compres en el propi Mercat.

Antonio Gómez, president del la Associació Mercado de Abastos de Novelda, ha assenyalat que és una “campanya modesta, que es realitza amb molta il·lusió des de l’associació, i àgil, adaptada a la normativa Covid, ja que minimitza el contacte personal”. Gómez ha realitzat, durant la presentació, una crida a la ciutadania per a realitzar, en les pròximes setmanes, “un consum responsable, i planificar les nostres compres per a evitar cues i aglomeracions”.

Per la seua part Paqui Beltrá, delegada de l’àrea de Consum, Comerç i Mercat, ha subratllat que des de l’Ajuntament es continuarà treballant intensament amb una associació que “representa un element comercial molt arrelat, referent del nostre sistema econòmic local”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2020/12/Corte-Campaña-Navidad-Mercado-.mp3?_=1
Ayuntamiento de Novelda 03-8 El Mercat presenta la seua campanya nadalenca
Exit mobile version