Ayuntamiento de Novelda

El grup del taller de teatre del Casal de la Joventut estrena l’obra El Somni d’una Nit d’Estiu

Ayuntamiento de Novelda teatro-5-1024x683 El grup del taller de teatre del Casal de la Joventut estrena l'obra El Somni d'una Nit d'Estiu

El Centre Cívic i Social acull dissabte que ve, 11 de juny, des de les 19:00h, l’estrena de l’obra de teatre El Somni d’una Nit d’Estiu, de William Shakespeare, un espectacle a càrrec del grup de teatre juvenil sorgit del taller de teatre del Casal de la Joventut.

La representació, activitat emmarcada en el taller de teatre que des del passat estiu s’està realitzant en el Casal de la Joventut amb la direcció de Art Crear, és gratuïta, fins a completar l’aforament, i compta amb la participació de 14 joves, amb edats compreses entre els 11 i els 18 anys, que durant l’últim any han assistit a les classes de teatre que *Art Crear imparteix en el Casal de la Joventut.

Santi Sánchez, regidor de Joventut, ha convidat a la ciutadania a participar en “una estrena en el qual els alumnes del taller de teatre del Casal podran demostrar tot el que han aprés i treballat durant els últims mesos”.

Per la seua part Nuria García, membre de Art Crear, ha mostrat la seua satisfacció per “la implicació d’un grup que, a més de treballar molt en els assajos, s’ha encarregat de dissenyar part de l’escenografia, cartelleria i caracterització”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2022/06/Corte-Taller-Teatro.mp3?_=1
Ayuntamiento de Novelda teatro-5-1024x683 El grup del taller de teatre del Casal de la Joventut estrena l'obra El Somni d'una Nit d'Estiu
Exit mobile version