Ayuntamiento de Novelda

El Casal de la Joventut acull el servei de Biblioteques durant les obres de la Casa de Cultura

Ayuntamiento de Novelda ayto-mado-1024x645 El Casal de la Joventut acull el servei de Biblioteques durant les obres de la Casa de Cultura

El Casal de la Joventut i l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana acullen el servei de Biblioteca durant el període de rehabilitació de la Casa de Cultura.

El servei de préstec, renovació i consulta de llibres de la Biblioteca es manté obert en la sala central del Casal de Joventut mentre es realitzen les obres d’accessibilitat en l’edifici de la Casa de Cultura. El servei, atès pel personal de la Biblioteca, ha habilitat una àmplia selecció bibliogràfica amb lectura infantil, juvenil i general.

La sala d’estudis es manté activa en l’aula vint-i-quatre hores del Centre Social Carmencita, situat en el Barri María Auxiliadora, mentre que el sistema de préstec i devolució de llibres i de sol·licitud de la targeta d’accés al Centre Carmencita també es podrà realitzar en l’OMAC, en la planta baixa de l’Ajuntament.

Des de la regidoria de Biblioteques, Mado Abad demanava disculpes als usuaris per les molèsties que pogueren causar aquests canvis, i assenyalava que “el que es pretén és mantenir el servei actiu malgrat les obres que es desenvolupen en l’edifici que alberga les instal·lacions de la Biblioteca Municipal”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2019/09/Corte-Biblioteca-.mp3?_=1
Exit mobile version