Ayuntamiento de Novelda

El Casal de la Joventut acollirà el Cinema a la Fresca durant l’estiu

Ayuntamiento de Novelda 01-2 El Casal de la Joventut acollirà el Cinema a la Fresca durant l'estiu

La regidoria de Joventut, en col·laboració amb el Consell de la *Joventut, organitza “Cinema a la Fresca”, una proposta de cinema a l’aire lliure que es desenvoluparà tots els divendres fins a l’11 de setembre, a les 21:30h, en el Casal de la Joventut amb l’objectiu d’oferir cinema actual i per a tots els públics.

L’activitat, que va arrancar la setmana passada amb la pel·lícula “La Xica Danesa”, triada pel col·lectiu LGTBIQ+ de Novelda, a través del Consell de la Joventut, continuarà aquest pròxim divendres, 3 de juliol, amb una comèdia que com ha assenyalat la regidora de Joventut, Mado Abad, ha triat l’associació Tots Toquem i l’argument de la qual “versa sobre com seria el món si no hagueren existit els Beatles”.

L’assistència deu confirmara mitjançant cita prèvia, dins dels protocols marcats contra el Covid-19, “per a evitar aglomeracions” i com ha subratllat la delegada de Joventut, “s’ha de respectar les distàncies de seguretat i és obligatori l’ús de màscara”. Les reserves es poden formalitzar enviant un correu electrònic a juventud@novelda.net o en el telèfon 965 60 52 31.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2020/07/Corte-Cinema-a-la-fresca.mp3?_=1
Exit mobile version