Ayuntamiento de Novelda

L’Ajuntament de Novelda inicia treballs de millora en els camins rurals

Ayuntamiento de Novelda 04-12 L'Ajuntament de Novelda inicia treballs de millora en els camins rurals

L’Ajuntament de Novelda ha iniciat treballs d’asfaltat de camins del municipi amb l’objectiu de millorar l’accés a les partides rurals de Novelda.

La regidoria de Manteniment de Ciutat, a través d’una empresa especialitzada, està escometent una actuació de *reasfaltado en diferents trams de camins rurals que, com ha assenyalat Fran Martínez, alcalde de Novelda, es troben en un estat molt deteriorat “per la falta de manteniment dels últims anys”. Els treballs comprenen l’asfaltat de 4.045 m² d’asfaltat i 300 m² de millores de deu vies rurals distribuïdes en les zones del Campet, Horna Baixa, Casas de Sala, Ledua i El Pla, amb una inversió de 162.191 euros, a càrrec del pressupost municipal.

José María Chacón, delegat de l’àrea de Manteniment de Ciutat, ha assenyalat que tècnics i personal municipal han valorat totes les peticions d’asfaltat que han arribat per registre a l’Ajuntament, “avaluant l’estat de cada camí i establint un llistat de les vies prioritàries que més necessitaven l’asfaltat”. Chacón ha anunciat que ja s’està treballant en el projecte de millora per a l’any vinent, cobrint les zones més deteriorades , ja que optimitzar les condicions en què es troben els camins és una “prioritat” per a l’equip de govern.

Des del departament de Manteniment de Ciutat i Serveis Públics les brigades municipals d’obres estan realitzant, amb llast i terra, tasques de manteniment a l’espera d’aquestes noves actuacions, que es duran a terme amb càrrec al pressupost de l’any que ve.

L’alcalde de Novelda, Fran Martínez, ha remarcat que amb aquesta inversió en la millora de camins rurals es produeix un “canvi de tendència” respecte a altres legislatures, dotant de 200.000 euros del pressupost municipal per a la realització de tasques de conservació d’unes infraestructures molt deteriorades. Martínez ha afirmat que aquesta inversió té com a objectiu endreçar les vies del terme municipal i zones rurals, “sense manteniment durant anys” i millorar els accessos als agricultors a les seues zones de cultiu, “fent costat a un dels sectors productius més importants de Novelda” i ha valorat positivament el procés de licitació realitzat, amb el qual s’ha pogut estalviar prop de 40.000 euros, que seran utilitzats a continuar millorant els camins de Novelda, “maximitzant el pressupost perquè revertisca en el ciutadà”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2020/06/Corte-Asfaltado-.mp3?_=1
Ayuntamiento de Novelda 04-12 L'Ajuntament de Novelda inicia treballs de millora en els camins rurals
Exit mobile version