Ayuntamiento de Novelda

L’alcalde reivindica la importància del sector comercial i de serveis durant la visita a les noves instal·lacions de Clemente Soler Seguros S.L.

Ayuntamiento de Novelda 05-Clemente-Soler-1-1024x683 L'alcalde reivindica la importància del sector comercial i de serveis durant la visita a les noves instal·lacions de Clemente Soler Seguros S.L.

L’alcalde de Novelda, Fran Martínez, ha visitat, en el marc del programa de trobades que l’equip de govern està mantenint amb empreses i entitats representatives dels sectors productius i econòmics locals, les noves instal·lacions de Clemente Soler Seguros S.L., agència asseguradora de Helvetia Seguros a Novelda i Aspe, amb més de trenta anys d’experiència en el sector.

Acompanyat pel regidor d’Esports, Carlos Vizcaíno, i representants provincials de Helvetia Seguros, l’alcalde ha pogut conéixer les noves instal·lacions, situades en l’Avinguda de la Constitució, de Clemente Soler Seguros, empresa familiar amb més de tres dècades d’experiència a Novelda, especialitzada en el sector de les finances i les assegurances.

Durant la visita Fran Martínez ha posat en valor el sector comercial i de serveis de Novelda, “un dels principals àmbits econòmics de la ciutat”, i ha volgut ressaltar la importància del teixit empresarial tradicional*noveldense, com Clemente Soler Seguros, amb “empreses familiars que passen de generació en generació, apostant per continuar creixent i millorant el servei que presten la ciutadania”.

Per la seua part Clemente Soler Penalva, gerent de Clemente Soler Seguros, ha assenyalat que després de 30 anys de servei, “hem fet un pas cap avant, canviant la ubicació de les nostres oficines amb la finalitat d’ampliar cartera, millorar la visibilitat i el servei als clients”.

Soler ha reivindicat, durant la presentació de les noves oficines, la figura de Clemente Soler Gómez, “iniciador del negoci i treballador incansable, que va lluitar pel creixement de l’empresa i per deixar un llegat del qual els seus fills estem orgullosos”.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2022/07/Corte-Clemete-Soler.mp3?_=1
Ayuntamiento de Novelda 05-Clemente-Soler-1-1024x683 L'alcalde reivindica la importància del sector comercial i de serveis durant la visita a les noves instal·lacions de Clemente Soler Seguros S.L.

Exit mobile version