Ayuntamiento de Novelda

Desinfecció amb ozó en els vehicles policials

Ayuntamiento de Novelda 01-5 Desinfecció amb ozó en els vehicles policials

La Policia Local de Novelda contínua aplicant els protocols de desinfecció i higienització dels seus vehicles determinades per les autoritats sanitàries per a la prevenció de contagi per Covid-19.

En aquesta ocasió els vehicles policials estan sent sotmesos a un sistema de desinfecció basat en la utilització química de l’ozó gràcies a la col·laboració de l’empresa Parabrisa Novelda que ha cedit gratuïtament l’equipament per a dur a terme els treballs d’higienització. La polvorització d’ozó gasós garanteix una completa desinfecció per les seues característiques bactericida, viricida i fungicida.

La desinfecció periòdica dels cotxes patrulla, així com de les instal·lacions policials són mesurades que pretenen incrementar la seguretat i prevenció de contagi entre un col·lectiu molt exposat per la seua contínua presència en les vies urbanes, controlant el compliment del confinament, del distanciament social en els establiments que ofereixen serveis essencials i la seua participació en les accions d’ajuda als col·lectius més vulnerables.

Ayuntamiento de Novelda 01-5 Desinfecció amb ozó en els vehicles policials
Exit mobile version