Ayuntamiento de Novelda

Esports i el Club Atlètic Novelda-Carmencita organitzen una nova edició de la Carrera del Polit i la Marxa a peu

Ayuntamiento de Novelda 02-14-1024x683 Esports i el Club Atlètic Novelda-Carmencita organitzen una nova edició de la Carrera del Polit i la Marxa a peu

Dissabte que ve, 11 de desembre, la Glorieta acollirà, des de les 17:00h, una nova edició de la tradicional Carrera del Polit-IX Milla de Nadal, una prova organitzada conjuntament per la regidoria d’Esports i el Club Atlètic Novelda-Carmencita, amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant.

El circuit de la prova mantindrà diferents recorreguts que cobriran totes les categories amb eixida i meta en la Glorieta i recorrerà els carrers Emilio Castelar, Joan d’Àustria, Santa Rosalía, Verge dels Desemparats, Alcalde Manuel Alberola i Sant Ferran.

La inscripció és gratuïta i pot formalitzar-se a través de la pàgina web del Club Atlètic Novelda-Carmencita (www.canovelda.es), on es podrà accedir a tota la informació de la prova.

Fulgencio Munera, president del Club Atlètic Novelda-Carmencita, ha mostrat la seua satisfacció per la recuperació, després de la pandèmia, de “una prova atlètica emblemàtica per a la ciutat” i ha recomanat que els “participants s’inscriguen amb antelació en la web per a evitar aglomeracions el dia de la prova”.

Marxa a peu

L’oferta esportiva es completarà amb una nova edició de la Marxa a Peu, un esdeveniment que tindrà lloc diumenge que ve, 19 de desembre. La prova, amb eixida i arribada en la Plaça Vella, arrancarà a les 10:00h, mantindrà un recorregut urbà pels carrers de Novelda i les inscripcions es realitzaran el dia de la marxa en les porxades de l’Ajuntament, on es realitzarà un sorteig d’obsequis en finalitzar l’esdeveniment.

Carlos Vizcaíno, regidor d’Esports, ha animat a la ciutadania a participar en totes dues proves i ha agraït la col·laboració del Club Atlètic Novelda-Carmencita, de la Diputació d’Alacant i a Xavi Sellés pel disseny de tota la cartelleria.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2021/11/Corte-Carrera-pavo.mp3?_=1
Ayuntamiento de Novelda 02-14-1024x683 Esports i el Club Atlètic Novelda-Carmencita organitzen una nova edició de la Carrera del Polit i la Marxa a peu
Exit mobile version