Ayuntamiento de Novelda

Comerç presenta la campanya comercial “Aposta per Novelda-Bons Consum”

Ayuntamiento de Novelda Apuesta-por-Novelda-1024x683 Comerç presenta la campanya comercial “Aposta per Novelda-Bons Consum”

La regidoria de Consum, Comerç i Mercat, amb la col·laboració de la Diputació Provincial d’Alacant i la Federació Alacantina de Comerç i Pimes (FACPYME), posa en marxa, entre el 15 de setembre i el 15 d’octubre, la campanya “Aposta per Novelda-Bons Consum”, una iniciativa que té com a objectiu reactivar l’economia i el consum de la nostra ciutat.

L’Ajuntament de Novelda ha presentat la campanya “Aposta per Novelda-Bons Consum, una proposta comercial que, amb un pressupost de 133.351€, subvencionat per l’Àrea d’Ocupació i Sectors Productius de la Diputació Provincial d’Alacant, oferirà a la ciutadania bons de 20€, 30€, 50€ i 100€, subvencionats al 50%, per a realitzar compres en el comerç local.

Des de l’Ajuntament, per a articular i coordinar les compres de la campanya, s’ha signat un conveni de col·laboració amb FACPYME, entitat que s’encarregarà de visitar els establiments comercials i d’hostaleria participants i gestionar l’adquisició dels bons per part de les persones interessades.

La regidora de Consum, Comerç i Mercat, Paqui Beltrá, ha assegurat que “amb aquesta iniciativa pretenem fixar un mínim de 266.700 euros en el comerç urbà de proximitat de Novelda, evitant la fugida de despesa comercialitzable a la compra en línia i altres formats comercials”.

Paqui Beltrá ha animat a participar en la campanya a tot el sector comercial, hostaler i de serveis de Novelda, inscrivint-se en la web www.apostapernovelda.com, plataforma que en breu estarà activa i en la qual, des del 7 de setembre, la ciutadania podrà adquirir els bons. Els interessats poden consultar les bases de la consulta en el tauler d’anuncis de la seu electrònica.

La delegada del departament de Consum, Comerç i Mercat ha indicat que “per a les persones que tinguen dificultats per a realitzar la compra de bons en internet s’habilitarà, en la consergeria del Mercat de Proveïments, dos punts de venda presencial els dies 21 i 28 de setembre, en horari de 9:00h a 13:30h”.

 

https://novelda.es/wp-content/uploads/2022/08/Corte-Apuesta-por-Novelda.mp3?_=1

Exit mobile version