Ayuntamiento de Novelda

Arranca el nou servei personalitzat de recollida de cartó per al comerç local

Ayuntamiento de Novelda 01-18 Arranca el nou servei personalitzat de recollida de cartó  per al comerç local

L’Ajuntament de Novelda, en col·laboració amb *Urbaser, ha posat en marxa un servei personalitzat de recollida de paper i cartó “porta a porta” dels establiments comercials de la localitat.

El servei, que es realitzarà tots els divendres i en el qual els comerciants trauran el cartó entre les 13.30 i les 14.00 hores, serà desenvolupat per l’empresa concessionària de la neteja viària, que durà a terme una ruta fixa i preestablida per tots aquells establiments adherits a la campanya.

Des de Urbaser s’ha sol·licitat una “estreta col·laboració” als comerços participants perquè practiquen una correcta segmentació dels materials, depositant en la façana del comerç les caixes de cartó i el paper generat de manera plana i degudament lligada, sense fleixos, plàstics, suros ni qualsevol altre material que puga posar en risc el procés de reciclatge d’aquest.

Paqui Beltrá, regidora de Comerç, Consum i Mercat, ha recordat que els comerços que vulguen adherir-se a aquesta iniciativa i sumar-se als 25 que ja participen de la mateixa el poden sol·licitar a través del departament de Desenvolupament, en el correu electrònic afic@novelda.net o en el telèfon 965 60 37 25.

Des de Urbaser el seu responsable a Novelda ,Paco Lara, ha assenyalat que l’objectiu d’aquest nou servei personalitzat, que ve a cobrir una demanda històrica del comerç local, és “donar solució i participació en el reciclatge del cartó al comerç” i “augmentar la qualitat del servei prestat al ciutadà”, ja que en evitar desbordes puntuals en els contenidors pel depòsit de grans cartons, augmenta el volum disponible per a l’ús domiciliari. Lara ha remarcat que aquesta iniciativa és una aposta per la millora ambiental i la sostenibilitat, potenciant l’ús dels contenidors blaus.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2020/07/Corte-recogida-carton-1-1.mp3?_=1
Exit mobile version