Ayuntamiento de Novelda

Activitats culturals per a l’últim mes de l’any

Ayuntamiento de Novelda ayto-cultura-1024x645 Activitats culturals per a l'últim mes de l'any

Cinema, els tradicionals concerts nadalencs o teatre infantil són algunes de les propostes que la regidoria de Cultura ha organitzat per a complementar la programació festiva de Nadal.

El programa d’activitats preparat per a l’últim mes de l’any arranca divendres que ve, 13 de desembre, a les 20.15 h, amb la preestrena, al cinema Club Dehon, del documental dirigit per Juanjo Segura Kids of Copper, una producció que ha comptat amb la col·laboració de Carlos Segura i Vicente Albero Irles.

El teatre estarà present a l’Auditori Municipal de Centre Cívic al llarg del mes de desembre amb la posada en escena de les obres “Autoescola Fitipaldi” i “El regrès de l’emigrant” a càrrec del Grup de Teatre Joaquín Hernandez, el dissabte 14 de desembre des de les 18.30 h, i amb el teatre infantil “El Sol i el Gira-sol”, funció les entrades de la qual es poden adquirir de forma anticipada en la llibreria La Faràndula o el mateix dia de l’actuació en taquilla.

El Centre Cultural Gómez-Tortosa acollirà el divendres, 20 de desembre a les 19.00 h, la presentació del llibre “Allende. La biografia” de Mario Amorós, mentre que l’Auditori del Centre Cívic albergarà els dies 21 i 26 música en directe amb el concert en honor a Santa Cecilia, a càrrec de la Societat Musical Santa María Magdalena, i el tradicional concert de Nadal de la Unió Musical L’Artística, respectivament.

L’exposició pel cinquè centenari de la primera volta navegada al món, capitanejada per Magallanes i Elcano, que estarà oberta del 19 de desembre al 9 de gener en el Centre Cultural Gómez-Tortosa, completen una agenda cultural marcada per les festes nadalenques.

https://novelda.es/wp-content/uploads/2019/12/Corte-Programacion-Cultural-dic.mp3?_=1
Exit mobile version